h

Lidmaatschap – hoe lid worden?

Het is heel eenvoudig om lid te worden van de speeltuin. Dat kan door het formulier op onze website in te vullen en aan ons te mailen of per post te sturen.

De contributie bedraagt €35,- per jaar per gezin. Dit bedrag wordt elk jaar door middel van automatische incasso geïncasseerd.

u

Lidmaatschap waarom?

Lid zijn van speeltuin Jeugdland kost slechts €35,- per jaar per gezin.

Door lid te worden van de speeltuin zorg je ervoor dat de speeltuin als zodanig kan voortbestaan. Ook kunnen, dankzij uw steun, alle kinderen gratis in de speeltuin spelen.

Anders dan voorheen, is het niet meer vanzelfsprekend dat de speeltuin door de gemeente Haarlem wordt gesteund via bijvoorbeeld subsidies. De speeltuin krijgt steeds minder geld van de gemeente.

De contributiegelden zijn dus hard nodig om de speeltuin te laten voortbestaan.

Besteding lidmaatschapsgeld

Er worden regelmatig leuke activiteiten in de speeltuin georganiseerd. Het bestuur van de speeltuin hanteert als beleid dat deze activiteiten kostenneutraal zijn. De activiteiten gaan dus in principe niet ten laste van de begroting.

Het geld uit contributie wordt onder meer aan de volgende zaken besteed:

Onderhoud en vervanging van (onderdelen van) de bestaande speeltoestellen (grootste kostenpost)

Vaste kosten ivm speeltuingebouw (zoals energie, water)

Eventuele nieuwe speeltoestellen (hiervoor zoeken we fondsen)

Kosten tbv drukwerk (flyers, innen contributie)

Website en backend

Vrijwilligers

De speeltuin wordt gerund door 7 vrijwilligers die dit allemaal in hun vrije tijd doen, naast drukke banen en hectische gezinnen. Hulp is dus altijd van harte welkom.

Lijkt het je leuk om te helpen? Stuur een mail naar vera@jeugdlandhaarlem.nl .

Ook kun je aangeven of je een voorkeur hebt in waar jij de speeltuin mee wilt ondersteunen, waar jouw kwaliteiten liggen.

Meld je nu aan als lid!