mogen wij ons even aan je voorstellen?

Bastiaan - Voorzitter

Per 1 januari 2018 ben ik voorzitter van het bestuur. Ik ben zelfstandige en houd mij in hoofdzaak bezig met het berekenen van bouwkosten maar verder ook met alles wat met bouwen en de organisatie daaromheen te maken heeft.

Mijn zoontje en dochter maken met veel plezier gebruik van de speeltuin. Ik denk de speeltuin gezamenlijk nog wat mooier te kunnen maken dan hij nu al is.

Heb je hier ideeën over of wil je helpen? Dan verneem ik dat graag mail[a]jeugdlandhaarlem.nl

Emma - Secretaris

Emma website

Als secretaris ben ik per januari 2018 verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Heb je vragen over je lidmaatschap, wil je je in- of uitschrijven? Neem dan contact met mij op via leden@jeugdlandhaarlem.nl.

Ik woon pal naast de speeltuin en ben ik er dan ook vaak te vinden met mijn zoontjes. Als ik niet achter de schommel of in de zandbak sta ben ik werkzaam als advocaat bij Vallenduuk advocaten in de Haarlemse binnenstad.

Kees - Klussen en onderhoud

foto Kees

Samen met mijn twee jongens, Tobias en Mathias, ben ik al jaren een trouwe bezoeker van de speeltuin. In het dagelijks leven geef ik in Den Haag strategisch advies over staatsveiligheid en burgerluchtvaart.

In de speeltuin doe ik met veel plezier allerhande kleine reparaties, klusjes en onderhoud. En kom ik er zelf niet uit? Dan schakel ik een vakman in.
Verder kom je mij bij speeltuinactiviteiten als organisator en vrijwilliger tegen, bijvoorbeeld achter een pan chocolademelk.

Als er iets gerepareerd of opgeruimd moet worden laat het mij weten en dan zorg ik ervoor dat het snel op orde is. Email: onderhoud@jeugdlandhaarlem.nl